23 april, 2024

Dagens: plus fredag

Idag har jag varit en sväng i Stockholm på Forever Success Day. Och vilken dag det blev! Imorse då jag vaknade ville jag bara stanna i den varma sköna sängen! Ni ser ju på bilden nedan så rödögd och trött jag ser ut. Men då talaren för dagen började sin föreläsning… Jag satte mig bokstavligt talat upp ordentligt och viftade med alla öron jag hade! Mannen heter Anders Haglund (se hans hemsida här, det mesta om hans ”lära” finns där) och är framgångscoach.

anders.jpg

Det gick bla ut på att tänka sig situationer då man haft flyt/flow/varit lycklig och sedan tänka sig in i den nya situationen med samma flow. 3 timmar flög fram och det var en av mina absolut bästa dagar nånsin! Skrattade precis hela föreläsningen även om det hela tiden var så ooootroligt tänkvärt och så huvudet på spiken! Allt handlar om träning, även positiva och negativa tankar. För inte tror ni väl att jag kunde lägga en vettig skugga utan lite träning? ;)

Får ni nånsin chansen att gå på hans föreläsningar – GÅ!

son-0903-2.jpg

son-0903-1.jpg

fre-0703-1.jpgDagens blev iaf Full Frontal – igen! Ni vet hur det blir när man vill se snygg ut, sminkad men inte översminkad. Det är Full Frontal för mig. Förresten, ni som har lyft över UDPP i en ny burk – har de torkat för er? Förmodligen valde jag helt fel burk för ändamålet =( Får köra med krämskuggor som primers istället.

Som sagt, brunlila skuggan i Full Frontal med den guldiga över och under ögonfransen. Lägg märke till mina ögonfransar! Mascaran från Yves Rocher som kom med i Beautybagen är HELT SUVERÄN! Enda jag testat på 18 år eller nåt som faktiskt håller böjen!!! Fast ibland blir den bara blöt och klumpig, kräver ju fortfarande lite teknik så man slipper spindelbenen. Men ändock böj!

Shit, riktigt sprudlar av energi! Förresten, helbilden är från i fredags. Samma skuggor då fast en annan variant. Bilderna från i fredags blev bättre än dagens trötta.

2 tankar på “Dagens: plus fredag

  1. Har inte varit på någon Success day på länge nu, men visst är de en ren energikick! Har du testat Sonyas nya hudvårdsserie? Jag är rejält sugen =)

  2. Första gången jag var på en success day, så det var himla kul! Inte provat den än, släpptes ju idag =) Men verkar bra!

Kommentarer är stängda.