19 april, 2024

Resultat av omröstningen 2014

Tack alla som deltog i min omröstning, eller läsarundersökning, av vad ni vill läsa här i Vacker & Underbar!

241 röster, vilket innebär nånstans runt 80 personer som röstat (ja, några har ju inte lagt 3 röster utan bara en eller två – därav 241!). Det är ju väldigt bra resultat, tack för att du tog dig tid! Tack också för era kommentarer, förstår att en del tyckte det var svårt att välja och förtydligade i sina kommentarer att de visst tyckte om bilder på Uchi & Deshi men fick välja 3 andra över dem osv.

Men överlägsen vinnare var nagellack, 69 röster, 28% av er, gillar de inläggen bäst. Antar att jag så äntligen blivit en nagellacksbloggare, eller? Går någon hit för att kolla swatcher eller är jag för otrendig? Därefter gillar ni recensioner på 31 röster, 12.86%, Råd & Rön (tex om NoPoo) fick 26 röster 10.79% och på fjärde plats Personliga funderingar på 25 röster eller 10.37%.

Minst poppis är bokrecensioner, så de kan jag väl skippa då. Läser ju fortfarande men läser väl för gammalt skräp där också. Intressant också att ni inte är så intresserade av Nyheter – hade andra skönhetsbloggare fått samma betyg där måntro? Är produktlanseringar ointressant att läsa om? Jag personligen tycker det är skit-ointressant, men tar med det ändå ibland om det känns relevant.

Vad säger du om undersökningen? Är det bra att bloggare kollar vad deras läsare gillar?

poll-2014

Och ja, jag har ändrat tillbaka till min gamla hemtama design…

8 tankar på “Resultat av omröstningen 2014

  1. jag tänker så här: visst kan det vara vettigt att bloggare kollar vad deras läsare vill läsa, men å andra sidan så är det ju ett skäl till att man läser just din blogg annars skulle man ju sluta. jag gillar variationen du har för även om jag älskar nagellack så blir det tråkigt att bara läsa om det. gällande bokrecensioner så är jag inte jätteförvånad, vi läsare börjar bli en utdöende art tyvärr (så sluta inte med dem utan öka så kanske du kan vinna över någon till vår sida) :D

    1. Jo, men jag tror på att låta mina läsare komma till tals, och eftersom den knappt växer måste den ju förändras på nåt vis. Och ja, trist att böcker är så ointressant… :(

  2. ja, självklart ska du låta läsarna komma till tals, menade bara att de inte ska få styra allt för mycket. mmm vi får göra en bok-kupp :P

    1. Jaa, jag skriver ju ändå en blogg som jag själv vill läsa =) Mer böcker till folket! Du och jag kanske skulle starta en bokblogg? =)

  3. Tycker visst det är bra att du kollar vad vi som läser tycker är intressant, men en sak jag gillar med din blogg är just att det är blandat. Något för alla. Om jag inte är sugen på läsa en bokrecension så skippar jag det inlägget, men någon annan kanske tycker att det är just dom inläggen som gör att din blogg är intressant att läsa.

    Summan av min utläggning är att om du gillar att skriva bokrecensioner, swatcha eller vad det nu kan vara så ska du göra det. Du har ju en trogen skara följare och jag kan tänka mig att det är blandningen som många gillar.

Kommentarer är stängda.