20 april, 2024

Lite bilder från INNAN bloggfesten

Ja det blev en riktigt rolig bloggfest! Galet att gå till Palace kl 8 och att det bara var tjejer där. De manliga servitörerna, vakterna och bartendrarna tyckte nog det var väldigt najs! :D Dagen till ära hade vi 20% i baren samt att de hade 4 bloggdrinkar också. Undrar hur mycket de kunde om bloggvärlden, eftersom drinkarna hette Firefox, Sunsite, Undress me och Virus? Kul kul.

Goodiebagen med mitt bidrag i fick vi när vi gick, förutom min påse innehåll den lite smycken och Hello Kitty-högtalare!

Vad gillar ni min klänning då, inköpt på Myrorna. Inte en jävel kommenterade den så den mottogs antagligen inte så bra bland alla vackra modebloggare. Kände mig rätt ful också med vita strumpor, borde ha tagit hudfärgade istället. Men men, så kan det vara. Mejken blev guldig iaf, med bas av Blackground från Mac, sedan Dignity ovanpå det, och därefter guldiga skuggor från Manlypaletten och Mac-pigment. Sanna var grymt söt som vanligt! :D

11 tankar på “Lite bilder från INNAN bloggfesten

  1. Haha! Söt som vanligt säger du och lägger upp den där hemska bilen på mig. haha! Grymt skoj vi hade igår. Jag kom i säng kl 6 så jag känner mig lite sliten idag skulle man kunna säga. :)

    Sannas senaste bloggpost: Veckans shopping

  2. Supersnyggt! Jag gillade klänningen- ibland kan man verkligen fynda second hand. Jag gillar bilden på goodiebagen också med Wendy i bakgrunden ;-)

    Veronicas senaste bloggpost: Orsaken till…

  3. Jag tycker minsann klänningen var hur fin som helst! Du har iofs rätt i att vita strumpor kanske inte var rätt väg att gå, hade varit kul om du plockade upp det riktigt blå i klänningen istället. Hursomhelst, superfin var du i alla fall!

  4. Veronica och Kerstin: tack!! :D

    Piraya: Jaa, men jag var rädd att jag skulle se ut som en smurf i blått…. Guldtights hade kanske varit bättre!

Kommentarer är stängda.