deborahlippmann-cleopatrainnewyork-1

Mer mörkt då, på mina korta små stumpar till naglar!

Här ser ni Deborah Lippmann – Cleopatra In New York, ett lack jag drog mig för att använda för att det var så jobbigt att få bort glittret. Men nu med Isadora Peel Off Base var det lätt som en plätt, eller om det var Etude House jag använde. Verkligen supermegakorta naglar, ni ser också att jag tom har tippwear så detta var bilder tagna efter någon dag. En skir svart bas med guldglitter, verkligen vackert!

Men. Skiiiiiirt. Har använt 4 lager här, med längre naglar hade jag fått vnl också. Borde ha haft en svart bas under men orkade inte hämta någon.

Jag tycker det är vackert iaf, med bra topplack torkade det rätt snabbt ändå. Vad tycker du om detta? Rösta ovan och lämna en kommentar!

deborahlippmann-cleopatrainnewyork-2deborahlippmann-cleopatrainnewyork-3deborahlippmann-cleopatrainnewyork-4deborahlippmann-cleopatrainnewyork-5deborahlippmann-cleopatrainnewyork-6

 1. Jag tycker jättemycket om det här! Tycker den skira basen gör en hel del för lacket, även om jag förstår att det är något drygt att lacka med. Tycker dessutom dina naglar är himla fina även som korta. :)

 2. synd att det är skirt, men det är himla läckert!!!
  hur tycker du att isadora peel off base funkar? hur länge sitter det?
  älskar glitterlack men som sagt, man drar sig ju för det.

  • Ja, går nog att få snyggt även på en svart bas.
   Jag tycker det funkar bra! Brukar ha en annan bas först och då håller det 2-3 dar. Men det håller längre än över natten iaf!

Comments are closed.