2 maj, 2024

Manlys palett med 240 färger

Palett 02
Palett 01 ovan, palett 02 underst

Idag gick jag till posten för att hämta ut ett brev som kommit i rek åt mig! Ett jättestort, bulligt paket som knappt vägde nånting! Shit liksom! Efter att ha tillbringat flera minuter med att skala av lager efter lager av bubbelplast (som självklart kommer göra nytta till nästa leverans av Nailmail!)  hittade jag tillslut min gratispresent – nya penslar! Riktigt fina penslar, har iofs inte kollat om de är i äkta hår eller inte men det märks väl. Gratis är gott! Några nagelstickers fick jag däremot inte, kanske var antingen penslarna eller stickers.

Slutligen kom jag äntligen ner till pudelns kärna, de två paletterna från Manly! 240 olika färger för 250 kr ungefär! Mucho Nice! Såna otroliga färger, kan inte riktigt förstå när jag nånsin ska kunna prova dem alla! Tur jag fått nya penslar!

Som sagt, denna säljare verkar vara seriös! Packar ordentligt och skickar snabbt. Så missa inte denna på eBay! Ska testa denna imorgon, någon som har någon speciellt galen färgkombo? ;)

9 tankar på “Manlys palett med 240 färger

  1. Hallå Karin.
    Ja nu har de kommit men har inte hunnit skriva om dem än :) Men de är jättefina och jag är jättenöjd :) Tusen tack! Kram

    Elinas senaste bloggpost: Följ min blogg

  2. Elina: Bra, skönt att du är nöjd efter all denna väntan!

    Ingegerd: Va bra att de kom fram! Jag ska absolut visa paletten, se nästa inlägg =)

Kommentarer är stängda.