25 april, 2024

Läppgunksresan: #15 CoverGirl

Idag väntade ännu en dag bland vattenfärgerna på Sensus, i ett försök att förstå Vedic Art. Jag måste släppa min prestationsångest, det ska ju inte bli nåt figurativt!

Blev ingen mejk idag värd att visa upp men jag har iaf testat ett av läppglansen jag fick från Kickibe igår! CoverGirl – Outlast Smoothwear All Day Lipcolor – 815 Berry Satin nämligen. Denna är ett glans som inte ska skavas av under dagen, så det är ju ett tvåstegssystem. Nu dryg 8 timmar senare, efter två måltider och lite sömn sitter det fortfarande kvar, om än dock lite svagare i färgen.

Glanset appliceras med en svampapplikator, vilket jag gillar. Jag föredrar det framför penslar och stift. Själva glanset sen är mer som ett läppbalsam, jättemjukt och behagligt. Det är lätt att måla färgen även om man får vara lite försiktigt – det torkar rätt snabbt och sitter ju där sen! Färgen är kanske lite för korallig för mig, men den passar mig ganska bra trots allt. Tog ett ganska tunt lager färg så det kan säkert påverka färgen en del.

Bra köp!