29 mars, 2024

Iskalla Berlin

Så var jag då på plats i ett iskallt Berlin. Det blåser snålt runt gathörnen och jag skyndar in i alla intressanta butiker längs Ku´Damm bara för att få lite värme. Jag har besökt Mango, Zara, H&M, United Colors Of Benetton och såklart, KaDeWe.

Just nu är det filmfestival här i Berlin, så temat i entrén denna gång var filmstjärnor. Tror jag, kände inte igen några namn men antar att det är tysta hjältar. Var först tvungen att leta reda på en toalett. Visste att den fanns på våning två, men det var inte skyltat dit överhuvudtaget. Kasst. Fast en toa-skylt skulle väl förstöra hela det flashiga intrycket.

Väl tillbaka på nederplan blev det ett besök på NARS, butiken som låg närmast rulltrappan. Eller, gick faktiskt och tittade på Benefit först men inget intressera mig denna gång. Jag hade tänkt köpa Night Porter på Nars, men den var slut. Blev en annan duo-skugga först med en ljusare grön och bergundyfärgad skugga i. Blade Runner heter den, blir nog fin den med. Får köpa Night Porter nån annan gång.

Därefter styrde jag stegen mot Kiehl´s. Köpte Foaming Non-Detergent Washable Cleanser, eftersom det inte finns någon att tvätta sig med här alls! Kan ju inte gärna använda yes! Dessutom köpte jag Limited Edition Lip Balm #1 i smaken Pear. Fick även ett prov på en dagkräm för oljig hud, Sodium PCA Oil-Free Moisturizer. Killen på Kiehl´s flörta med mig rätt ordentligt, hehe.

På Bobbi Brown köpte jag vårkollektionens nya raspberry lipgloss, Pink Raspberry. Får kolla den sen.

På MAC slutligen blev det en Shadestick, Gentle Lentil tror jag färgen heter. Det är en guldbrun färg iaf som passar mig perfekt. Det blev också en Liquidlast Liner, Powerplum. En lila färg. Med risk för att jag måste rätta detta senare! Dessutom köpte jag en pump till min Studio Fix Fluid.

Blev dessutom ett stopp på H&M där jag köpte lila shadowdust, en refillburk med pump så jag kan ta med lite av Kiehl´s tvålen hem och två hårband. Sedan åkte jag hem igen med S-bahn. Ska nog krypa ner i sängen och läsa nu.