makeupstore-anders-5

Jaha, så Blå Måndag har flyttat och bytt värdinna. Nu är det Linda som har hand om denna temadag! Kul tycker jag! =)

Idag visar jag ett lack jag köpte enbart för namnets skull. Anders heter ju min karl som bekant, så när Make Up Store lanserade Anders med vårkollektionen gick det inte att motstå ett köp. Nu förstår jag hur en del av mina kunder tänker när de väljer lack utifrån namnet! =)) I övrigt är detta ingen favorit. Vackert ja, men seg och tradig formula! Två lager där det första blev tunt och flammigt. För att få till det snyggt fick jag öka flödigheten på andra, med lite kladd som resultat.

Detta är en mörkt blå jelly med ljusare blå glitter i. Jelly ja, men inte en skir sådan. Dessutom har den inte alla andra jellyegenskaper heller. Men som sagt, seg och tråkig formula – är alla MUS lack på detta sätt? I övrigt är det ju en trivsam nyans, absolut!

makeupstore-anders-4makeupstore-anders-6makeupstore-anders-3makeupstore-anders-2makeupstore-anders-1

Det här är inlägg 34 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Tur att jag har en Andreas hemma, och inte en Anders, för då hade ju jag också varit tvungen att köpa :-D Trist med kass formula, när lacket är så fint.

  2. Andrea / Tasty Tips Blog

    Waaaaah. Jag skiter högaktningsfullt i namnet, jag är kär i färgen! :D
    fasen, Make up store är ju dyra…

Comments are closed.