Sitter här med en dunderförkylning och hoppas jag snart mår bättre! Inte så kul att komma ny till ett jobb och vara svinsjuk….

Nåja, här kommer så en tillbakablick på förra veckan! En ganska härlig vecka med både massor med sol och snö! Rätt skönt ändå att vara ute i den härliga oktoberluften, men jag ska inte förneka att det var ljuvligt att gå till en inomhusarbetsplats i morse. Men mer om det nästa vecka! :D

1. Måndagen började med att jag inte kunde använda mina linser. Av någon anledning brände de som eld, kanske hade jag tvål på händerna som överfördes till ögonen. Det fick bli glasögon – Måste. Köpa. Nya! NU!
2. Härliga Flaming Purple piffades till med Razzle Dazzle från piCture pOlish.
3. Onsdag morgon och dags att dra på mössan. Fick bli en väldigt tajt mössa som gjorde ont över öronen! Kände mig inte särskilt snygg direkt… Syns ju hur ont de gör, haha!
4. Vackra höstgata i Linköping, detta är Konsistoriegatan.

 

1. Det ser väldigt dramatiskt ut här, men egentligen är det en ganska härlig eftermiddag. Kameran ljusmätte lite tokigt bara, men det blev ju coolt. Stora moln över Smedby.
2. Inte så mycket rönn i år, blir det en mild vinter? Vi får väl se om bondepraktikan stämmer i år!
3. Plommon i chaufförsfrukten denna torsdags morgon. Lite halväckliga, bara en av dem var saftig och god.
4. Detta är Anders härliga morots- och ingefärssoppa från Restaurang Knäppingen. Omg så god!

 

1. Efter lunchen var det ut igen, till det härliga soliga höstvädret.
2. Men tillbaka i Linköping till kvällen började det fakking snöa! Otroligt, inte alls kul!
3. Massor med snö!
4. Bäst att muntra upp sig med en holo, Absolute från Nubar fick duga.

 

1. Lördag eftermiddagen och månen är på väg upp. Varför går det inte att fota månen så man ser hur stor den är? Himlen är härligt gradientad här också, så vackert!
2. Efter middagen hos mamma åkte jag hem och försökte kurera mig med Echinea… Hjälpte inte tyvärr, ännu värre idag måndag.
3. Jag och Anders tog en ganska tidigt promenad i solen i söndags, tacka vintertiden för det! Här Södra Promenaden, så vackert – älskar det!
4. Lite lek med min gubbe =)

Det var den veckan det! Hoppas denna vecka bjuder på mer än förkylning!

 

  1. Echinean gör att förkylningen accelererar, och därmed går över fortare. Så fortsätt dricka även på jobbet. Tro mig, jag har gjort så här i många år.

Comments are closed.