Ligger i soffan och blir suktad hos Barry M. De har en lila eyeliner tex i just den form jag vill ha, de har underbara ögonskuggor och läppstift för att inte prata om nagellacken…. Jag har sedan tidigare en rosa eyeliner från Barry M som nästan är omöjlig att få bort, så jag vet att kvalitén är bra. Åhh, måste-hålla-klickfingret-borta!

 1. Packade precis upp mina Kierra och Kotori, hela och fina var de.
  Jag höll på att tappa hakan av Kierra, såååå fint det var! Var lite rädd att det skulle vara för likt ett annat lack jag hade, men det var det icke.
  Bra lackval var det allt!

 2. jag har några av Barry M’sDazzle Dust…
  Jag tycker om d. Vilka pigment d har, verkligen pigmenterade. tycker verkligen att du ska prova!

  kram

 3. Jag gav upp igår. Tyckte synd om mig själv med min hosta, snuva och hals… Klickade hem en fyra-fem dazzle dust och nåra pennor. Och ett nagellack. Kan du inte köra Barrys nagellack en gång i nail mail? Eller är de för budget? Kul ärer annars, och bra kvalitet. Har ett rönt som jag verkligen gillar!

 4. Daniella: Japp, när jag får råd ska jag klicka hem några!

  Sminkan: Aww, stackare ;)) Ska bli kul att se dem på dig sen! Tänkte tanken själv att köra dem på Nailmail, ska fundera på det. Budget är inget problem egentligen. =)

Comments are closed.