Nu går veckorna fort. Förra veckan var ganska segdragen, Anders var förkyld och ynklig och vi var därför hemma mycket och såg på film. Men några utflykter utanför dörren blev det såklart! Jag fotar mindre och mindre med Instagram, men har ändå passerat 2000 bilder!

Vi tar en titt på vecka 34!

1. Måndagen började med att vi båda kände oss hängiga, Anders värst. Han var helt däckad. Skönt då att få en urläcker inbjudan från Make Up Store! Lotta och jag åker dit om två veckor!
2. Vi gjorde LCHF-plättar till lunch, lagom jobbigt.
3. Solnedgången var vacker denna kväll, här över innergårdens hus.
4. På tisdagen var jag trots allt så bra att jag orkade träna. Här en Dahlia eller kanske Pion i en plantering på torget.

1. På tisdagskvällen fick Anders utslag på armarna, nässelutslag tydligen. De gick över rätt snabbt så förmodligen ingen allvarligt.
2. Jag redo att gå till jobbet. Wendy var mest redo för gos tror jag.
3. Jag med mitt hår! Nöjd efter några veckors balsamtvättning!
4. Annorlunda streetart i Linköping.

1. Skuggspel hemma, torsdag morgon.
2. Jag kaxar i en hiss.
3. Den här lilla krabaten tyckte det var kul att lifta med mig! Han gick en snar död till mötes dock. Om du gillar spindlar kan du ju kolla in den här som min mamma fångade idag!
4. På lunchen fick jag paket från Llarowe! Holos från Jade och Up Colors!

1. En vacker bild jag tog på väg tillbaka till lagret, det finns ljus i änden av vägen!
2. Fredagsholo och jag lackade med Jade Magia Negra.
3. På lördagen skulle Anders vara dj på Café Solsidan. Här demonstrerar han regnskyddet.
4. Men det var rätt soligt faktiskt!

1. Och så var det cruising då på Kungsgatan.
2. Söndagen började med att jag skickade en kram till alla följare på Instagram och Facebook, och nu här på bloggen! Kram!
3. Vi tog en fotogeekwalk på söndagen, här i tankegrottan.
4. Och så avslutar vi med Wendy! Söt!!

  1. Fy fan vad läskigt!! Hatar spindlar, blir stel börjar svettas och tror att jag ska dö.. Ja typ så brukar jag reagera, och skrika såklart. Ja hemsk fobi har jag.. Hehe

    • @Linda, Jag är inte så förtjust i spindlar heller… Inte så att det är fobi kanske men tillräckligt äckligt. Förlåt för att jag lade upp bilden här!

    • @Sarah, Jag håller med, jag var inte ute efter att döda den utan bara svepa ut den ur bilen. Tyvärr kom han i kläm och ja, dog. Anders brukar rädda spindlar från lägenheten och släppa ut dem.

Comments are closed.