28 april, 2024

Fyndtips från Eleven

Jag har inte så ofta råd att shoppa så mycket smink men något som ändå är roligt är att surfa runt på olika sminkshoppar på jakt efter fynd. De flesta shoppar har en reasida, Eleven.se har en Fyndsida med utgående produkter. Smashbox verkar vara på väg bort?

1. Smashbox Color Wash Eye Pencil

Pennor  i tre metalliska nyanser och kan användas torra eller lätt fuktade, beroende på vilket resultat du vill uppnå. Med en borste på ena sidan och en självvässande penna på den andra så har du makten att välja mellan diskret eller vågat. För en dramatisk look, använd pennan som den är – för en mjukare, mer sommar-aktig look, fukta borsten lätt och tona ut.

Finns i Azure, Bronze och Emerald. 169 kr, mot tidigare 210 kr.

2. Smashbox Totally Fab Lip Gloss Collection

4 läppglans i full storlek med nya, härliga och superglansiga nyanser med Houndstooth-tryckta lock. Du kan använda de olika läppglansen tillsammans för att skapa en illusion av plutiga läppar. Börja med att applicera STAGE över hela läpparna, följ upp med ett stänk av OPTIMISTIC mitt på underläppen och på toppen av cupids båge för en naturligt fyllig och sexig look.

265 kr, mot tidigare 425 kr.

3. Smashbox Skin Tint

Smashbox Skin Tint ger dig en naturlig, diskret färg för dina kinder och läppar och ger din hud en inre glöd. Dess halvtäckande formula gör det enkelt att applicera, även om du inte har tillgång till en spegel. Detta vattenbaserade stick innehåller vitamin A, C, E, Aloe Vera och Echinacea för att ge näring till din hud samtidigt som du får ett perfekt stänk av färg.

Finns i färgerna Tint och Ultraviolet, för 149 kr mot tidigare 280 kr.

2 tankar på “Fyndtips från Eleven

Kommentarer är stängda.