28 mars, 2024

The walk down memory lane!

Hade en liten födelsedagsmiddag med mamma och gubbarna ikväll. Blev kycklingtortilla med sallad och rabarberpaj till Mamma Mia på platt-tvn. Mycket trevlig kväll! :D Min mammas present var 407 inscannade bilder från min uppväxt! Vilket jobb hon haft, tre dagar har hon suttit med både dia-bilder och vanliga pappersbilder, från min födsel till jag i princip flyttade hemifrån.

Jag har inte kollat igenom alla så jag har inte hittat alla godbitar, men här har ni ett bevis på min tidiga besatthet av mina långa naglar. Gula med blått kors på = östgötska länsflaggan! Lägg också märke till dom extremt plockade ögonbrynen och de fylligt målade läpparna. Jag tror att jag är nånstans 17 år på denna bilden, ettan i gymnasiet.

Uppdatering: Länk på Wikipedia med Östergötlands flagga.

14 tankar på “The walk down memory lane!

  1. Urkäcka naglar :D Nästan så man funderar på att våldgästa sin mor och gå igenom fotoalbum, vilken härlig present ;)

  2. Nej, jag kanske inte måste lämna bort dem för alltid. Men det finns inte så många i min närhet som kan ta hand om dem. Jag vill helst inte splitta på dem heller, då det kan vara svårt för dem att gå ihop igen efter en stund. Katter glömmer och ska ha ny ”rangduell” efter kort tid vilket medför en stress för dem. Jag får tänka på hur jag ska göra en stund till helt enkelt.

  3. Det hade varit jättesnällt, men jag förstår att den gamla kissen blir arg. Du bor här i stan alltså?! Norrköping. Jag har inte läst din blogg så mycket, men förstår att din stora passion är naglar. Gör du konstnaglar eller är det mest lackningar?

  4. Shit, vad är det där för naglar? MY GOD Karin!! =)
    Här går jag med mina millimeter naglar och tycker de är långa… haha!

  5. Otroligt läckra naglar! Jag nskar mina kunde bli så långa… Och vad du var söt! Du är verkligen en vacker person!

  6. Malin: Hehe, tonårsnaglar!

    Mike: Heh, javisst, de blir ju så där långa i perioder. Nu har jag dock precis klippt ner dem igen.

    Sminkan: Tack, snällt sagt!!! :D

Kommentarer är stängda.