Nu har Bliss kommit till Sverige! Bliss är ett amerikanskt spa som 1996 öppnade i New York och som nu förpackat sina produkter i lätthanterliga produkter för slutkonsument.

Jag har fått två av deras toppsäljare, nr 1 och 2 faktiskt, som jag börjat testa lite smått.

Jag började med rengöringen fabulous foaming face wash igår, några pumpningar och en liten mängd kräm som arbetades upp till ett skum. Jag brukar använda oljemetoden eftersom inget annat löser upp min mascara, men jag upplevde att denna faktiskt fungerade även på den. Krämen innehåller små kulor som ger en liten exfolierande effekt vid rengöring.

Jag tycker nog att denna gör huden en aning torr, men efter en gång är det svårt att avgöra någonting. Vi får se med tiden.

 

fabulous foaming face wash

“how can I cleanse, exfoliate and get smooth, radiant skin in one easy step?”

Bli härligt bubblig med Fabulous foaming face wash som är Bliss absoluta bästsäljande produkt och har plats nr 1 på topplistan! Fabulous foaming face wash är en fräsch rengöring och peeling i ett. En lätt löddrande rengöring och exfoliering som lämnar huden len, mjuk och uppfräschad. Tar bort makeup och orenheter, lugnar och peelar skonsamt bort döda hudceller. Så mild att du kan använda den varje dag. Super fräsch fruktig doft!

Användning> Massera in en liten mängd på fuktad hud på ansikte och hals. Skölj av noga, följ upp med Daily detoxifying toner och fuktcreme. Använd varje morgon och kväll. blisstips> Använd daily detoxifying facial toner dagligen efter rengöring för en extra rengörande effekt som förbereder huden för efterföljande produkter.

Rek. pris: 245:- 197 ml

 

Idag testade jag också triple oxygen instant energizing mask.

Det var en väldigt intressant upplevelse! Ni ser ju på bilden vad jag menar, fnittrig liksom! För den här masken bubblar och kittlar som sjutton! Det räcker med kanske 1-2 pumpningar för hela ansiktet, du fuktar det lätt och smörjer sedan in ansiktet med krämen. Efter ett tag börjar den bubbla! Det ser verkligen roligt ut och känns hellustigt. Efter en sisådär fem minuter sköljs masken av och man kan använda toner och dagkräm etc.

Även denna är naturligtvis svår att bedöma efter en gång. Den ska ge ny lyster till huden men den räcker nog inte med den gång tror jag. Får återkomma med den också!

 

triple oxygen instant energizing mask

Champagne for your skin “Now you can get glowing, radiant, revitalized skin fast!”

Denna D-I-Y™ mask (that’s ’dew’-it-yoursefl) återfuktar och stimulerar alla hudtyper med en champange-bubblande känsla. Det suveräna botemedlet för trist och tråkig hud, är Triple oxygen instant energizing mask som tillför fukt, energi, spänstighet och lyster till huden på bara några minuter. Bubblande formula som ger huden en syrekick på djupet och boostar fukten för att ge maximal energi och lyster. Effektiv vitamin C hjälper även till att skydda huden mot fria radikaler, allt för att “glow-ifera” din hud. Masken känns som att ha lyxigt bubblande champagne på huden! aktiva ingredienser: • Stabiliserad vitamin C – förnyar hudytan och elasticiteten • NaPCA – verkar fuktgivande • Vindruvskärneextrakt – har anti-aging effekt och boostrar effektiviteten av vitamin C, minskar kapillärernas känslighet och förebygger nedbrytningen av kollagenfibrer • EUK-134™ – ett komplett antioxidant system som stabiliserar de fria radikalerna

Användning> massera in ett generöst lager av Triple oxygen instant energizing mask på fuktig hud. Vänta ca 5 minuter tills det blivit ett fluffigt skum och skölj sedan av med vatten eller torka av med bomullspads. För bästa resultat använd 3 gånger i veckan för maximal lyster. blisstips> syrehalten som når huden via din blodcirkulation, minskar med upp till 70% när du fyller 30 år, helt enkelt på grund av den naturliga föråldringen av hudens kapilärer. Det har också blivit bevisat att rökning och solskador bidrar till att sätta fart på hudföråldringsprocessen. Så vi föreslår, att du undviker rökning och att du alltid kommer ihåg att använda solskyddsfaktor.

Rek. pris: 495:-  100 ml

 

Bliss finns på Kicks och Kicks.se, de kommer till Åhléns i höst. Från och med hösten kan du också få behandlingar på Åhléns city i Stockholm och Göteborg med Bliss-behandlingar.

Okategoriserade