Vecka 25 inleddes med intensivt arbete med den nya broschyren, vi packade lack, toppades med midsommarafton och avslutades ute i skärgården. En riktig toppenvecka!

1. Måndag morgon, en ganska pigg måndag för en gångs skull. Nyduschad och fin konstaterade jag att mitt hår växer! Hurra!
2. Jag gick ut på en fotorunda. Med både min Canon och min lilla instagramlur. Och fotade lite klotter…
3. …och årets kaktusplantering som firar SON 100 år.
4. Och mer klotter!

1. Och så myste jag med Wendy förstås, det gör jag ju hela tiden så mycket jag kan!
2. Vi åt chocklad, nya Premium med kokos. Den var god!
3. På tisdagen tg vi en fikapaus och hämtade paket. Anders åt lakritsglass från Sänkdalen som ligger här utanför Norrköping.
4. På kvällen slank det ner jordgubbar med grädde, Wendy fick såklart lite gott hon också!

1. Onsdagen var jobb jobb jobb. Pillade med fakturor och broschyren innan vi gick till Texas Longhorn för att äta middag. Arbetsmiddag.
2. Eftersom kvällen skulle fyllas med packande av NfuOh! Alltid lika härligt att se alla flaskor, men ack så jobbigt…
3. Jag var jättetrött på torsdagsmorgonen. Gick omkring och svor och var allmänt neggo. Tills jag kom till en kund som lämnat en påse muffins åt mig som tack för fina lådor! Åhh!
4. Dagen blev lite gladare efter det. Varmare, men ändå gladare.

1. Jag bytte till Depends Lavender, ett tjusigt hololack från deras holografiska kollektion.
2. Fredag, eller förlåt, midsommarafton! Jag är SÅÅÅ glad att Anders inte har sjuttioelva kompisar som alla ska träffas på midsommar och supa skallen av sig. Helst då ute på nåt jävla sommarställe som man är fast på till söndag. Nej, vi åkte hem till mamma, mycket bättre!
3. Vi åt tårta förstås!
4. Sedan gick vi ut och plockade blommor och lekte i lekplatsen, där denna underbart söta kisse kom och hälsade på oss! En svart liten sötis med megamjuk päls… Åhh älskar katter!

1. Här är blommorna vi plockade!
2. På lördagen tog jag bussen hem till mamma igen för att titta till matvägrande Larson (hon är nu inlagd på Valla Djurklinik med dropp och sond, för att se om det går att få igång matlusten igen.) och sportade min nya kappa. Tror det är första gången jag använder Toaster-filtret också.
3. Det var rätt mulet minst sagt, vackra molnformationer!
4. Vi avslutade kvällen med en tur till videobutiken och hyrde Wall-E ! Jag hade glömt hur den slutade så höll på att få hjärtat krossat…. Så fint! Vi skrattade sedan ihjäl oss åt extrafilmerna, så jävla bra!


1. På söndagen åkte jag och Lotta ut till skärgården! Det var regn-sol-regn hela vägen ut till Arkösund. Väl där var det fint i ungefär 20 minuter, sedan öste det ner.
2. Vi sökte skydd under ett regnskydd eller vad det var, fotade och åt jordgubbar. Härlig timme som gick jättefort med regnet som smattrade på tältduken.
3. Vi åkte vidare, till Tyrislöt längst ut i skärgården där vi tog en kaffe.
4. Och så här glad var Wendy när jag kom hem! Hon är på väg att titta på mig, det är därför hon ser lite högfärdig ut. Sötnosen!

Det var den veckan det! Väldigt mycket ätande tydligen, eftersom det bland annat var midsommar. Man måste ju njuta av livet också, om det inte går till övermått förstås!

Comments are closed.