26 april, 2024
Okategoriserade

Roadtrip

Jag och Lotta var på en roadtrip idag! Vi tog bilen ut till Arkösund, med regnet fallande utanför bilrutorna. Det sprack upp när vi kom fram, så vi tog våra fotoväskor och fikabröd och begav oss ut till Badholmarna. Jag tror vi hann sitta där i 10 minuter en kvart, sedan började det regna igen. Vi gick tillbaka men bilen men bestämde oss för att gå upp till en utkikspunkt med tak. Så där satt vi medan regnet vräkte ner! Underbart!

Jag vet inte hur länge det regnade, kanske en timme som vi satt där uppe på berget? När solen kom fram igen gick vi ner till hamnen och åt glass, Sänkdalens förstås! Men det mulnade på igen så vi åkte igen, via Stegeborg och färjan där över. Istället för att åka till Söderköping och hem åkte vi istället mot St Anna och Tyrislöt ut så långt man kan komma med bil i Östgötaskärgården. Väldigt fint men inte så vackert när det var så pass mulet som det var. Vi tog bara en kaffe i Tyrislöt innan vi sedan vände hem igen.

Så otroligt härlig dag, trots regnet! Eller kanske tack vare, med tanke på mysfaktorn med regn. Tack Lotta för att du ville göra denna roadtrip med mig!

Nåja, ni får se denna hårt filtrade bild från regnovädret i Arkösund. Fler bilder kommer!

2 tankar på “Roadtrip

  1. Tack själv sötis! Men jag tror vi var på bergeti Arkösund max tjugo minuter-en halvtimme medan det regnade? Men min tidsuppfattning är ju sisådär… :P

    1. Näää, det var mycket längre! Det regnade svinlänge och så åt vi nästan alla jordgubbar också, lovar att det var minst 45 minuter iaf.

Kommentarer är stängda.