image

Titta vilken fantastisk present jag fick idag av en Ekolådekund! Fem hembakta polenta- och svartvinbärsmuffins! Så otroligt gulligt!

Det är inte ofta man som chaufför får visad tacksamhet på det här sättet. De jag möter är givetvis glada och säger tack, men få lämnar gåvor eller lappar. De ser mig ju bara som ett bud, bortkopplad från själva produkten. Jag har ju inget direkt med varan att göra, men jag är ändå anställd av dem och en representant. Med tanke på allt spring i trappor och att jag i princip lyfter 500 kg * 2 per arbetstillfälle borde jag ju få bullar av varenda kund! Eller iaf högre lön…. ;-)

Som webshopägare får man inte heller så mycket bullar. Glada mail får jag ofta, men aldrig bullar… Buu för det! ;-)

Okategoriserade
  1. Chaufförer borde i allmänhet får mer uppskattning! Jag är övertygad om att du var värd den här :)

    Ha en skön midsommar!

Comments are closed.