Tänkte jag kunde reprisera mina aprilmejker! Kanske kan ni inspireras en aning av de jag gjort tidigare? Vilken gillar du bäst? Jag tror nog Regent Navy, här på första raden, är den jag gillar bäst! Mycket eyeliners i olika färger har det blivit också, fick ju min Mad sealer i början på april.

Klicka på datumrubriken för att se hela mejken och läsa mer om vad jag använt!

 

Vänster: 4e april – Regent Navy | Höger: 5e april – Illgrönt

 

Vänster: 10e april – Påskgrönt | Höger: 11e april – Regnig onsdag

 

Vänster: 14e april – Goldmember | Höger: 18e april – Färgstark onsdag

 

16e april – Lila sotning

 

Vänster: 19e april – Seaside | Höger: 21a april – Brun och guld

 

Vänster: 22a april – Spirituell | Höger: 24a april – Sailor

 

Vänster: 25e april – Bzzzz! | Höger: 26e april – Neon

Okategoriserade

Comments are closed.