23 april, 2024
Okategoriserade

Tävling: Vinn ett set från Waterclouds!

Nu kör vi ännu en tävling, denna gång kan du vinna ett set med hårvårdsprodukter från svenska Waterclouds!  Läs mer om setet som du kan vinna nedan, hur du deltar hittar du efter! Själv har jag också fått ett set att prova och det ska bli så spännande att se vad de kan leverera. En sak vet jag för säkert iaf och det är att jag älskar färgkombinationerna på ränderna!

Hårvårdsmärket Waterclouds har lanserat en ny produktlinje med ny produktdesign och ett starkt miljötänk. Waterclouds vision har varit att skapa ett närproducerat högkvalitativt hårvårdsmärke som tar hänsyn till miljön utan att kompromissa på kvalitén. Ett svensk hårvårdsmärke med stor lyhördhet för vad marknaden efterfrågar och saknar. Förpackningarna är gjorda av nerbrytbar plast och produkterna är helt fria från parabener.

Waterclouds produceras enbart i Sverige och är speciellt framtagna för typiskt skandinaviskt hår. Genom erfarenhet och kunskap har Waterclouds framställt en serie med speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt. Waterclouds Professionals består av ett 20-tal produkter för både vård och styling. Waterclouds finns att köpa på frisörsalonger i hela Sverige.

Läs mer på Waterclouds.com

 

SLIPPERY REPAIR SERUM

Ett lättviktigt serum som innehåller silkesprotein och provitamin B5. Dessa ingredienser ger näring till håret och hjälper till att binda fukten i hårstrået. Slippery Repair serum motverkar kluvna hårtoppar och frissighet och gör håret mjukt och följsamt. Håret får ett frisk och glansigt utseende.

Instruktioner: Applicera 1-3 droppar i handen. Fördela i fuktigt hår innan du fönar eller stylar. Tillsätt mer i torrt hår för att tämja frissighet samt ge mer intensiv glans.

Pris: 169kr

REPAIR LEAVE-IN CONDITIONER

Är ett lättviktig och näringsberikad spraybalsam som innehåller Cloudberry seed oil och Macadamia nut oil. Dessa oljor innehåller vitamin E och antioxidanter som återfuktar och stärker håret. Produkten motverkar friss och hjälper ett torrt och skadat hår att se friskare ut. Produkten fungerar mycket bra för att reda ut trassligt hår. Repair Leave in Conditioner är gjord för att sitta kvar i håret och skall inte sköljas ur.

Instruktioner: Applicera jämt över handdukstorkat hår, låt sitta kvar.

Pris: 119kr

 

Tävling!

För att vinna detta set av Slippery Repair Serum och Repair Leave-in Conditioner behöver du bara svara på en fråga. Vilket material är flaskorna gjorda av och varför? Svaret mailar du till mig före fredag den 6e april kl 20.00! Adressen är karin@vackerunderbar.se! Glöm inte att ange din adress så vi kan skicka din vinst.

Jag kommer dra två vinnare med det rätta svaret, så vill du vinna har du rätt bra odds här!

Lycka till!