24 april, 2024
Okategoriserade

Nytt från Clinique – BB Cream, Super City Block, Pore Minimizer och Moisture Surge

Jag har fått hem lite nyheter från Clinique! BB Cream, Super City Block, Pore Minimizer och Moisture Surge!

BB Cream med spf 30 släpps i maj och jag har fått shade 02. Den finns i tre nyanser och detta är alltså mellannyansen. Jag hoppas den inte blir för mörk eller för ljus senare. Men den ska bli mycket intressant att testa och ställa mot de andra BB Creams jag har. Age Defense BB Cream SPF 30 kostar 295 kr och finns i butikerna från den 14 maj.

Super City Block med spf 40 är också en nyhet för året, med spf 40 och en nermattande funktion. Denna är ofärgad och bör fungera hela året vid behov. Jag har en tidigare version av denna, med spf 25. Den är lite flottigare tyvärr så om denna uppfyller mina förväntningar blir jag lycklig! Pris: 275 kr, Super City Block Oil-free Daily Face Protector SPF 40 är i butik från 12 mars.

Moisture Surge Tinted Moisturizer med spf 15 är som du förstår en färgad dagkräm, som alltså bör skilja sig åt från en BB Cream med sina läkande egenskaper. Jag fick denna i shade 04, som alltså absolut inte passar mig. Dock har jag även en i shade 01, så blandar man dem fungerar den perfekt. 260 kr.

Slutligen, Pore Minimizer t-zone shine control som inte är en nyhet men som jag fick som tack för att jag höll Clinique-tävlingen tidigare. Jag har stora porer på kinderna och letar ständigt efter ett medel att fylla ut dem eller minska dem. Denna ska också bli spännande att se om den är bättre än Clarins Instant Touch.

Vad tycker ni, vad är ni nyfikna på?

4 tankar på “Nytt från Clinique – BB Cream, Super City Block, Pore Minimizer och Moisture Surge

  1. Ojojoj… Jag är jättenyfiken på BB creamen. Kan inte vänta på att få lägga vantarna på den. Och pore minimizern är jag också nyfiken på då ja har stoooora pooorer… :(

    Fin blogg du har, har just läst igenom hela… Hehe.

    Soliga hälsningar från Finland. <3

    1. @Micki, Ja, jag är också nyfiken på dem och så glad att jag får testa dem ordentligt!

      Har du läst hela!? Jösses! Vad gillade du bäst? =)

Kommentarer är stängda.