16 april, 2024
Okategoriserade

EM-kvalhjältarna i Brothers vårkampanj

Lite modeinspiration för er kvinns med karlar utan koll? Eller kanske för killen som vägrar ha på sig något annat än Zlatans matchtröja?

Sebastian Larsson och Ola Toivonen som till vardags spelar i Sunderland respektive PSV Eindhoven utökar nu sina imponerande cv genom att fronta Brothers vårkampanj. Därmed inspirerar de inte bara den svenska mannen genom sina internationella framgångar, utan också genom att visa upp en väldressad stil.

I kampanjen som fotograferades i London syns Larsson och Toivonen i allt från skräddade kostymer till vind- och vattenavvisande ”windbreakers” – ett plagg som är en del av Brothers lansering ”Athletic Project”.

”Athletic Project” tar idén om att vara snyggt och samtidigt funktionellt klädd ett steg längre. Ett bra exempel är den välsittande klubbkavajen i stretch-twill med mesh-foder; ett material som ofta används i sportkläder för sina absorberande och elastiska egenskaper. Kavajen matchas snyggast med en hoodtröja, button down-skjorta och en randig klubbslips.


Brothers kampanj pågår mellan den 14 mars och juni 2012.

Hela pressreleasen och bilder hittar ni här på MyNewsdesk!