26 april, 2024
Okategoriserade

Ljuvligt och nyttigt från The Body Shop!

Så har jag äntligen fått mina pressprover av The Body Shops nya serie Chocomania! Jösses, den där bodyscrubben är verkligen… YUMMY! Nu har jag ju inte hunnit testa den ännu, men den ser väldigt god ut. Tur att det står på baksidan att den inte ska ätas! Bodylotionen har jag hunnit testa lite snabbt, den går snabbt in i huden och doften sitter kvar länge. Inte så mycket choklad dock, mest vanilj tycker jag. Ska bli intressant att testa dessa vidare. Jag har tidigare skrivit om Chocomania, du kan läsa det här!

Jag har också fått en flaska med NUTRIGANICS™ Drops Of Youth.

Droppe för droppe ger Nutriganics™ Drops of Youth ny energi till hudens naturliga process. Gamla hudceller ersätts av nya och ger en hy som är mjukare och fräschare, med en frisk lyster. Du kan använda Nutriganics™ Drops of Youth tillsammans med ett serum och din dagliga ansiktskräm, både på dagen och på natten. En riktig snabbstart till en ny och fräschare hy! Massera in två till tre droppar på rengjord hy och låt de få sjunka in några sekunder. Applicera sedan ditt serum och dag- eller nattkräm.

Den här behöver jag verkligen nu på vintern, kylan och den torra luften inomhus – för att inte tala om ACn i bilen – gör min hud lite torr minst sagt. Boostar med a-creme nu, så den överlever nog. Detta serum kostar 375 kr för 30 ml.

Jag fick också två Born Lippy, LOL och HMMM, ett med pomegranate (granatäpple) och den andra med jordubb. Men dessa hittar jag ingen info om alls, så ni får nöja er med min bild nedan. De är mjuka och sköna, men ger ingen färg på läpparna. Pomegranate-smaken är riktigt god dessutom!

 

3 tankar på “Ljuvligt och nyttigt från The Body Shop!

  1. Åh, mums ja, jag tycker Chohomania body scruben ser ut som kladdkake-smet!
    Alltså, det kanske bara är jag, men när jag använt Chocomania-body butter:et så blir det en JÄTTEÄCKLIG smak på huden!
    Jag smorde in händerna och lite senare kom jag emot läppen med fingret, och BLÄ!
    Så kommer in köpa den, räckte med testet jag fick hem. Men doftar ganska gott.

Kommentarer är stängda.