28 mars, 2024
Okategoriserade

Gott Nytt År! Eller året som försvann.

Jag känner inte riktigt för att skriva en krönika i år heller. Det finns inget att lyfta fram, 2011 var ett bra år men också ett mellanår där inget särskilt egentligen hände. Inga dramatiska händelser, ceremonier eller fester som var värda att spara åt efterföljande minnen. Ja, Lottas halloweenfest då förstås, men utöver det, nada!

Förvisso inget dåligt år, jag menar, bara en eller kanske två händelser kan vara värre än vad som hände förra året. Vi har gnetat på varje dag det här året, vänt på varje krona och letat efter tappade pengar mellan soffkuddarna. Men vi har också bytt kosthållning och jag har regelbundet gått till gymmet. Detta var också året jag började på KBT, även om det är först nästa år vi kör igång på allvar.

Men året har svishat fram oerhört snabbt, i ett fasligt tempo samtidigt som tiden stått stilla. Jag känner ofta att jag inte har någon plats eller framtid, att det inte går att lyckas och att det aldrig kommer fungera. Nyårsafton för mig är faktiskt mer ångest än hopp, mer skräck över ännu ett jobbigt år än glädje att ett annat är över. Det är ju ingen slump att jag varje år får en bunt självhjälpsböcker av mamma och Anders. Någon dag kanske jag kan formulera dessa tankar och förklara vad av alla i-landsproblem jag lider av som får min framtid att vara så svart. Men det får bli en annan dag.

Men idag ska vi ha det mysigt, jag och Anders och vår fina Lotta som verkligen hållit mig över ytan i år. Hade vi inte tränat tillsammans hade vi kanske inte setts så ofta som vi gör idag, detta då jag föredrar att dra täcket över huvudet än att gå ut. För mig räcker det att se henne så lättar bördan på mina axlar och jag hoppas mina tokigheter på gymmet får henne att lätta också. I år har du varit min räddning Lotta! Tack för att du finns! ♥

Nu ska jag strax färga håret, fixa en ny bokeh-mall till fyrverkerierna ikväll och koka sushi-ris. Ikväll blir det tidsflykt!

Gott Nytt År fina fina FINA läsare! Kom tillbaka nästa år!

 

4 tankar på “Gott Nytt År! Eller året som försvann.

Kommentarer är stängda.