27 april, 2024
Okategoriserade

Dagens inköp

Ursäkta tystnaden i dag, jag har haft lite annat att göra!

Först imorse efter att jag bloggat från sängen 11:11 den 11-11-11 åt vi frukost, därefter installerade vi vår nya tv-dekoder. Äntligen toppenkanaler som TLC! :D G Sitter och tittar på ett tårtbyggarprogram just nu, fantastiskt!

Då vi behövde en nätverksswitch och jag en klänning till morgondagens halloween-fest hos Lotta gav vi oss ner på stan. Där blev det också Kicks nya Peridot-dupe – Evening at Chateau Marmont. Den ser fantastisk ut i flaskan, ska bli kul att testa även den. För jag betalar inte 250 kr för ett lack, hur snyggt det än är. Kicki Normans bok hittade jag på Myrorna förresten, vågar jag recensera den om jag hatar den?

Dagens mejk kommer strax!

Kicks Makeup - Evening at Chateau Marmont

 

4 tankar på “Dagens inköp

  1. Åh, det där lacket måste jag lägga vantarna på! Toppen om det liknar Peridot, men även om det inte gör det så ser väldigt vackert ut i flaskan.

  2. Men åh, stod och tittade på Kicks nya lack idag men tyckte jag hade tillräckligt många flaskor hemma redan. Det där är jättefint. Gillade det oranga med glitter i också. Förresten så ville jag ha alla :-P

    1. Du får passa på nu när de har 20% rabatt på alla lack! Kicks egna kostar bara 31 spänn, liksom, billigt! :D Om det inte är fint på naglarna lär det iaf bli fint på hyllan, så köp det! :D

Kommentarer är stängda.