29 april, 2024
Okategoriserade

Torsdag

image

image

Vad roligt det är att blogga när bara min älskade mamma kommenterar…

10 tankar på “Torsdag

  1. Jag läser, jag är bara kass på att kommentera. :-)

    Men jag gillar verkligen dina höstbilder. Färgen på löven i den under bilden här är ju hur snyg som helst!

  2. Men tänk om inte ens jag gjort det ?
    Sukta inte efter kommentarer jämt, skriv och lägg ut bilder för egen del. Se bara på min senaste rallycross-blogg – ytterst få kommentarer på flera hundra inlägg, men nästan 66000 läsare.
    I mina ögon är du bäst !

  3. Vet du vad jag tror? Att du måste bli bättre på att svara på de kommentarer du får. När man kommenterar hos någon och inte får något gensvar så tycker man inte riktigt att det är så roligt längre.. Så det kan vara en grej att tänka på.

  4. Jag har inte uppfattat det så, jag har försökt kommentera mera i omgångar för att jag vet att du gärna vill att man gör det men inte känt så stort gensvar när jag gjort det och då känns det som att det egentligen kvittar om jag faktiskt kommenterar eller inte…

    1. Jag hittar bara tre kommentarer från dig och alla har jag svarat på? Har du använt ett annat namn eller mailadress?
      Oavsett vilket: Möjligen har jag inte svarat på varje enskild förut, men det gör jag nu. Eftersom jag fått kritik. Svarar gör jag dock här, inte på någon annans blogg.

  5. Försök att inte ta det som kritik/ett personangrepp, jag ville bara hjälpa dig.. Det var bara ett förslag och du gör precis som du vill. Jag har haft ett annat nick tidigare som var samma som min blogg men nu när jag började twittra använder jag samma nick för att det skall vara lika där jag är aktiv :) När jag bloggade hade jag inte jättemånga läsare eller många som kommenterade men blev löjligt glad för dom jag väl fick, försök tänka som så att eftersom du har så många läsare är ju bloggen bra! Många kommer sig inte för att kommentera bara, inte så kul alltid men dom läser ju ändå!

    1. Jag tackar för all konstruktiv kritik =) Jag gör verkligen mitt bästa för att svara på alla kommentarer, speciellt nu med detta tema där man ser vad jag svarar på.
      Tack igen! :D

Kommentarer är stängda.