19 april, 2024
Okategoriserade

Pressfrukost för Kicks nya konceptbutik

Igår var jag en sväng till Stockholm för Kicks pressträff!

Pressträffen handlade inte enbart om det nya designkonceptet i butiken, utan också om deras nya make up-serie som de lanserar nu under hösten. De börjar med nagellack, 40 nyanser i 8 ml-flaskor för 39 kr. Jag fick 5 flaskor att få testa och som ni ser nedan testade jag det gröna Army Jacket redan på plats i butiken. Täckte bra på två lager! Det kommer även annan makeup senare i höst, vad tror jag inte hon berättade. Hörde tyvärr inte presentationen så bra.

 

Jag var nämligen upptagen med att få mina naglar fixade och därefter att inte förstöra naglarna, så jag missade tyvärr en del av presentationen. Men jag är säker på att ni hittar all information hos mina fina bloggkollegor, se länkar längre ner. Men det bjöds på en generös frukost, med frallor – som jag inte åt av, cake pops, kakor och muffins – som jag inte heller åt av, yoghurt med müsli – åt inte at det heller, samt juice, te och kaffe – kaffe drack jag åtminstone. Men alla sa att det var gott så, ja, fina var de ju iaf!

 

 

Men värt att nämna är Gorilla Fruit & Friends, där var tusende tillverkad burk av läppbalsam går till The Dian Fossey Fund och en föräldralös bergsgorilla adopteras. Ett enkelt sätt att hjälpa starkt utrotningshotade djur. Läppbalsamset innehåller sheasmör, bivax, solros, jojobaolja och naturlig fruktsmak, är organiskt odlade och 100 % naturliga ingredienser. Dessa kostar 69 kr, jag fick en burk med Sex on the beach vilket är persikasmak.

 

Goodiebagen var väldigt generös! Inte bara mängden utan vad de plockat ner. Nya Lancome Doll Eyes, Venom Gloss, Exten-10, Bare Minerals nya krämer och DKNYs Golden Delicious för att nämna något av det på bilden nedan. Mycket trevligt! Samt 5 av Kicks nya lack och 1 Essie.

Jag passade på att köpa en ny Clinique Instant Spot som jag gav betyget 5/5 häromdagen samt en ny Lee Stafford torrshampo. Hm, undrar om den funkar nu med mitt rosablå hår…

Och så slutligen, så roligt att träffa alla fina bloggtjejer igen!!

Alltid fina Delinda, vackra Elin, superhärliga Tina Beleza, något jobbslitna men gulliga Pssion Emelie, Coola Fröken Rosa Des, Carina från TotalBeauty, söta Lina och många fler. Träffade även Bella och blev grymt imponerad av hennes nya figur! Bra jobbat tjejen, vet att det är slitigt som fan att träna och gå ner i vikt, så ärligt! Well done! :D

Bilden med Delinda och Elin är svartvit för att den var för mörk, den blev snyggare så ;) Dessutom är bilden på dem längre ner suddig! Vilken mästerfotograf va? Men lägg märke till att Des är skarp!

2 tankar på “Pressfrukost för Kicks nya konceptbutik

  1. Var superroligt att träffa alla! Önskar man kunde göra det oftare!
    Nagellacken från Kicks såg väldigt fina ut tycker jag, ångrar lite att jag inte slog till på ett svartsilver metallic lack som de hade….
    Vad fick du med för Essie lack förresten?
    Jag har ett foto på dig när du får manikyr på bloggen, hoppas att det är ok?

  2. Lina: Ja verkligen! =)
    Jag fick med mig Denim cool om jag inte minns fel? Eller vad heter det, ett taupebeige iaf.
    Givetvis är det ok att ha en bild på mig! :D

Kommentarer är stängda.