6 maj, 2024
Okategoriserade

TGIF

Äntligen fredag!

Har bloggtorka, bildredigeringstorka och datortorka! Får se om jag gitter blogga alls till jag får min nya dator. Lyckades överföra alla mina filer iaf, så ingen förlust där. Men det kommer ta tid innan jag lyckats installera allting som jag vill ha det igen.

Om det är någon som undrar varför jag inte lagt upp NfuOh i shoppen ännu kan jag säga att tur det! Flera paket har försvunnit och några har fått fel lack. Så hade jag sålt dem hade det ju inte gå att ersätta… Men ja, de ska upp och jag vet att ni väntar.

LCHF-maten kommer också! Jag insåg att jag inte hade några bilder på Anders mat, så jag fick samla ihop lite middagar först. Så snart jag kan redigera bilderna så kommer inlägget också. Med recept! Jag har faktiskt gått ner två kilo sedan början på juni, på 1,5 månad alltså. Jag har inte bråttom men märker ändå att det funkar. Dessutom ser mina muskler mer deffade ut. Mina biceps börjar verkligen synas nu.

I övrigt, ja, det är regn. Tråkigt. Blir sova länge och njuta av lunken. Mycket gratiskonserter i Norrköping denna sommar så mycket sånt blir det. Och träning =)

Vad gör du denna sommar?