2 maj, 2024

Wet n Wild – Orange revansch!

Wet n Wilds sommarfärger är i år trendiga orange! Två olika lack har tagits fram till sommaren, ett i orange och ett i korallrött. Kolla bara bilden där ovan, så otroligt snyggt till solbrända händer!

Wet n Wild Shine – Sunny Side Up – 49 SEK

En aning mera apelsin-färgad nyans ger Wet n Wild Shine lacket. Två lager med någon minuts väntetid ger en fantastisk lyster. Fritt från tillsatsämnen som Formaldehyde, Toluene, och phthalate. Låt er inte luras, dessa ämnen låter inte bara konstiga de är även allergiframkallande och direkt dåliga för naglarna.

Wet n Wild Megalast – Club Havana – 59 SEK

Vill man ha en färg som räcker länge och som tål smällar så skall man välja Wet n Wild Megalast. Sommarens nyans är en mörk aprikos orange. Två lager med den breda penseln räcker och färgen håller i sig i upp till 5 dagar. Nagellacket innehåller ett revolutionerande kåda-polym system som skapar en exceptionellt färg-fästnings förmåga. Dessutom har det ett patentskyddat mineral och kalciumkomplex motverkar missfärgningar. Naglarna skall vara orangea, inte missfärgade!

Och här ser ni lacken målade på nagelhjul. Detta är tre lager, jag upplevde inte att två lager riktigt räckte för att få bort fläckar. Bilden är tagen med blixt men färgerna är korrekta. De är riktigt blanka även utan topplack, alltid en trevlig överraskning! De har också en bra borste, kanske något hård och smal men fungerar bra.

Kan ni ana att detta är mitt första nagellacksutskick från en PR-byrå? Otroligt, haha!

C:\Users\demo\Desktop\shine.png

En tanke på “Wet n Wild – Orange revansch!

Kommentarer är stängda.