Köpte mig en ny sorts blondering när det nu var dags att bleka utväxten. Det blev Depend Blondering, Depend som nu alltså getts sig på hårmarknaden.

Jag delade upp medlet i två delar, tänkte spara till senare bruk. Först blekte jag utväxten, men det blev lite fläckigt… Så jag fick använda den andra delen och bleka hela håret. Så nu är det så där sockervadds vitt som jag egentligen inte vill ha det… Kanske får klippa allting kort till hösten och ja, sporta naturligt…Det blev lite gult dock, det har jag fått bort med hjälp av en silverinpackning.

Men i övrigt måste jag säga att jag är ganska imponerad av Depends hårfärg. Aktiveringskrämen har jojobaolja och inpackningen har aloe vera. Den känns också ganska skonsam mot hårbotten, kliade eller stack ingenting som andra medel kan göra. Samma metod som andra blekningsmedel med en kräm och pulver som ska blandas ihop. Plus att de skickade med en pensel och inte bara handskar – som för övrigt var riktigt kassa.

79 kr på Hårvårdsbaren.

Betyg: 4 av 5

Okategoriserade
  1. Anbefaler deg å prøve koleston lysfarge, det brukes i salong. Jeg kjøper det på ebay. Det blir ikke så hvit og velger du en farge som nøytraliserer gult så slipper du gyllent hår.

    Det er endel farger å velge i, jeg er mørkere enn deg og bruker koleston 12/61 sammen med welloxon(vannstoff).

    Liker det bedre enn bleiking da det sliter mindre på håret og fargen blir mer naturlig.

    • Malin: Förmodligen alldeles för länge, närmare en timme än 45 minuter… Ehm. Har alltid svårt för det där eftersom det tar tid att kladda i också…

Comments are closed.