2 maj, 2024
Okategoriserade

Balkongfix

Så har vi äntligen lagt trallen på balkongen!

Vi har en rätt stor balkong, 5 kvm lite drygt (1,40 m * 3,60 m) med högt till nästa granne över oss. Men den är oerhört trist, vi har ingen utsikt att prata om utan stirrar rakt ner på innergård. Sedan är den också långt nere i norrläge, vi har därför bara sol mellan typ 17.30 och 18.30 eller så just nu iaf.

Så vi hänger inte alls mycket här ute, dörren är öppen på somrarna för luften men det är inte som ett sommarrum direkt.

Nu har vi iaf lagt trall, lite pyssligt och vi fick skära till några stycken som inte passade. Men det ser bra mycket trevligare ut än innan! Men ja, det behövs mer blommor! Men det är det där med ljuset igen, inte många växter gillar norrläge.

2 tankar på “Balkongfix

  1. Är katten ute där mycket? Har hon funderat något på att hoppa över? Vi har en balle på fjorton kvadrat som verkligen är supersvår att näta in. (vi bor högst upp så vi har inget tak) Funderar på att skita i det, men samtidigt vore det ju fruktansvärt om kattena ramlade ner. :O

    Jättefina balkongmöbler btw! Vrålgillar dessa!

    1. Viola: Hon är aldrig där ute om vi inte är där, hennes kattinstinkter att hoppa och spana verkar ha försvunnit helt. Nu är det bara matte/husse och värme som gäller. Så nej, kattstaket behövs inte.
      Såg att du höll på att sätta upp nät, struntade du i det sen? Vore verkligen otroligt hemskt om de ramlade ner!
      Och tack! De passar verkligen till huset =)

Kommentarer är stängda.