26 april, 2024
Okategoriserade

Nytt för solsäsongen

image

Blev ett besök på Apoteket idag för inköp av nya solprodukter. Vichys spf 50+ Capital Soleil för ansiktet, 180 kr, samt Apolivas brun utan sol, 69 kr.

Jag har använt spf 30 hela vintern fram till nu, då den nu är slut var det dags att testa nåt nytt. Vichy brukar vara bra, så jag förväntar mig att jag blir nöjd.

Såg en undersökning på nt.se häromdagen förresten där en alldeles för stor del svarade ”aldrig” eller ”bara utomlands” på frågan om de använder solskydd. Skrämmande hur okunniga människor det finns…

8 tankar på “Nytt för solsäsongen

  1. Det är verkligen tråkigt hur många som inte förstår vikten av att skydda sig mot solen året runt. Kan varmt rekommendera Vichy’s efter-sol också om du är i behov av en sån.

  2. Håller med, horribelt att folk dessutom nu kastar sig ut och bränner sig järnet samt facebookstatusuppdaterar om BRÄNNSKADORNA som om det vore något positivt. :O

  3. Jag måste ju erkänna att jag fuskar med solskydd ibland. På vinter har jag aldrig solskydd såvida jag inte ska vara ute i solen, ser ingen direkt menig att ha det till vardags då jag kommer till jobbet när det är mörkt och går från jobbet när det mörkt.
    På våren och sommaren så brukar ja ha mineralfoundation och känner då ofta att om jag ska vara på jobbet så kan jag skippa extra solskydd. Däremot om jag ska vara i solen, eller på stranden så brukar jag börja med spf 30-50 för att sedan jobba mig lite nedåt.

  4. Jag måste säga att jag har blivit bättre på att använda solskydd!!! I år har jag använt en solkräm som heter Proderm som jag är väldigt nöjd med!!
    http://www.facebook.com/proderm
    Gå in och kolla in denna sidan och inspireras!!

    1. Tina: Tack för tipset! Jag brukar använda ren aloe vera, tycker du att Vichys är bättre?

      Viola: Ja men eller hur. Helt sjukt!

      Lina: Ja, det är förmodligen fullt tillräckligt för dig. Men är du säker på att det är spf i din mineralfoundation, vet inte om alla har det? Tror att tex ID bara har typ spf 15, det är egentligen inte tillräckligt. Men bra att du tänker på högt solskydd när du aktivt solar åtminstone.

      Anna: Bra!! =) Ska kolla in Proderm, tack för tipset!

Kommentarer är stängda.