28 mars, 2024
Okategoriserade

Tack Jönköping!

Jag i bussen! Nervös och förväntansfull.

Hemma sedan några timmar efter en riktigt fantastisk helg i Jönköping! Jag är svårt sliten, sitter just nu med väldigt ond och uppsvälld mage så kvällen får tillbringas på ett lugnt sätt.

Jag vill verkligen tacka alla inblandade för vår resa, givetvis främst tjejerna från Bindefeld AB som bjöd med mig. Men tack också Destination Jönköping och Elmia som bjöd oss på allt som pressrepresentant! Från själva resan, pressbadges, lunch på Elmia, fantastiska visningar och en otrolig middag på Studion i går kväll. Tack!

Jag hängde mest med systrarna Delinda och Tindra i helgen, hej tjejer och fan vad söta ni är! Jag träffade också Linda, Angelica, Kelly, tjejerna från Modeflickan och en massa andra som jag inte vet vilka de var (men säkerligen kommer få veta under veckan som kommer!) samt Jonathan Fagerlund som var med i Mellon för några år sedan.

Mitt presspass! Jag hade Nubar Moodies, Persian Blue to Green som fick en del uppmärksamhet!

I veckan som kommer blir det massor med inlägg med bilder från varje event och lite monterinspiration. Söndagens bilder kommer jag bli tvungen att låna från de andra bloggarna, orutinerat av mig att glömma extra batteri/batteriladdare till kameran.

Slutligen måste jag bara berätta hur förvånad jag är över mig själv! Att jag lyckades kliva ur mitt inåtvända skal och vågade prata med lite folk, med nya leverantörer till Nailmail och kanske tom två journalister som kan ha betydelse för oss. Det känns fantastiskt att jag fick denna chans att hänga med och det känns att jag på är gång nu. Definitivt ute ur depressionen och börjar släppa ångesten.

Så, ja, vad kan jag mer säga än Tack Universum? Och tack för att Du läser min blogg!

5 tankar på “Tack Jönköping!

  1. HURRRAAAAAA! ÄNTLIGEN har du börjat släppa fram den twinkling, shining, flashing, burning, hot star du ALLTID har haft inom dig! Och som jag alltid har sett :). Det här din grej, älskling. Och två nya vänner också. Jackpot! #PEPP !!

    Keep the flow och kör hårt!

    ’…det går bra nu…’

    Jag Älskar Dig!

  2. Toppen, toppen, toppen !
    Äntligen har du själv förstått hur bra du är !
    Släpp aldrig den känslan.
    Kramis

Kommentarer är stängda.