26 april, 2024
Okategoriserade

Önskar mig en ventil

Jag önskar jag inte hade sagt att denna blogg ska vara mer positiv och mindre självutlämnande. *Trött*

8 tankar på “Önskar mig en ventil

  1. Det är ju din blogg så det är ju du som bestämmer om man säger så. Vill du ha detta som en ventil så tycker jag att du ska ha den som en ventil!

    1. Jo, men jag har ju ett företag och gud förbjude om någon fick veta att det var en människa med känslor och ångest som drev det! Bäst jag låter bli att gnälla…

  2. Du får ventilera allt vad du orkar i din personliga blogg, Karin. Den som inte tål att läsa sådant kan väl hoppa över just de inläggen, då. Dessutom har väl varenda människa rätt att ändra sig? Det du sa förut om att inte skriva något personligt gällde precis just då ; vad som gäller idag är en annan femma:)

  3. Jag tycker att du kan använda detta som ventil är ju din personliga blogg. Du behöver ju inte skiva om det på nailmail sida bara.
    Man får ju håller isär på ditt företag och dess sida och din personliga blogg.

  4. Ja, om det är företagsrelaterat är det kantänka bättre att du ventilerar till…tja, varför inte mig? :) Men allt som inte direkt rör ditt företag har du väl all rätt i världen att skriva om! (Ja, du har lika stor rätt att dryfta företagsrelaterade angelägenheter också, givetvis. Men då blir det gnäll och det behöver du inte mer av. Ja, du fattar nog hur jag menar.)

  5. Så istället för att gnälla så gnäller du om att du inte får gnälla, klockrent! Det är din blogg, du bestämmer reglerna, gör vad du vill!

Kommentarer är stängda.