Vi-peel är väldigt mycket mer smärtsamt än TCA och Salisylsyra – efteråt! Under tiden behandlingen pågår känns det knappt, men det blir sedan varmare och varmare i ansiktet och med den ansiktsservett man ska använda kväll 1 och 2 svider det som attan!

Just nu har jag en fin röd färg i ansiktet som påminner om en dag i solen. Trevligt. Imorgon kommer det börja flaga… =)

Det var lite svårt att komma till ro i går kväll minst sagt, men ack vad fint det kommer bli! Jag fick en nedlåtande kommentar tidigare om jag tror att jag kommer bli lycklig när min hud är fin. Kanske är det inte så enkelt, men jag kommer helt klart tycka om mitt ansikte!

Okategoriserade
  1. HA! Alla vet väl att lyckan sitter i utseendet? En tight röv, en porslinshy och långa, välmålade klor och lyckan bara KAT$CHING!

    Kommentatorn verkar inte riktigt ha grepp om livet och borde överväga ett uppfriskande syrabad.

    ;D

Comments are closed.