Idag hämtade jag så mitt paket från Kicks Online! De ringde igår om att det kommit men hade inte tid att hämta det då. Idag när jag hämtade det var jag tydligen den första som hämtat ut ett paket på Kicks i Linden. De hade ingen aning om hur man skulle göra! Lite kul, men konstigt. Är det inte fler galningar i Norrköping som beställer online?

Nå, jag beställde alltså bara Mac-gunk. Prep+Prime Lip base, Prep+Prime Transparent Finishing Powder samt Lipglass i färgen Russian Red. På bilden nedan har jag läppglanset ovanpå läpprimern. Jag trodde inte den skulle vara så tomatröd förresten, får se om jag ser ok ut i den. Jag fick också två parfymprover och ett self-tanning dagkräm från Shiseido, samtliga for men. Jaja, varsågod Anders!

Okategoriserade
  1. Vad trist med prover på bara produkter för män. Särskilt om man inte har en man, nu har ju du det men jag har inte det och skulle ju tycka det var rätt tråkigt O.o

    Ser fram emot att se russian in action :D

Comments are closed.