Jag skulle ha gått på Oriflames pressvisning i torsdags, men var ju på väg till Kristianstad då. Men jag fick produkterna hemskickade ändå vilket jag tackar mycket för!

I år ska det tydligen vara bruna nyanser som gäller. Även Cliniques höstlook går i bruna toner som ni såg tidigare i veckan. Dessutom är läppstiften också i mauvenyanser. Kollektionen från Oriflame heter Beauty Wild West Couture, askarna är söta och innehåller också sminkningstips. Smart!

Pressmeddelande 26 augusti, 2010

Oriflame Beauty Wild West Couture
I höst hämtar Oriflame inspirationen från den amerikanska västern – tillbaka är skinn, fransar och pojkvännens slitna jeans. En trendigt avslappnad elegans som framhäver det naturligt feminina sätter tonen i Jonas Wramells makeupkollektion Wild West Couture, exklusivt framtagen för Oriflame inför hösten 2010.

Jonas kombinerar välmarkerade ögonbryn med makeup i mättade toner för både ögon och läppar.

– Jag har använt en mjuk och dämpad färgskala och Wild West Couture är perfekt för dig som vill skapa en feminin och naturlig look som känns genomtänkt utan att vara överarbetad, säger Jonas Wramell.

Wild West Couture finns att köpa fr.o.m. den 22 september i Oriflame Concept Store i Stockholm, på www.oriflame.se samt genom Oriflames oberoende konsulenter.

  • Oriflame Beauty Wild West Couture Lipstick. (Pris: 95 kr)
  • Oriflame Beauty Wild West Couture Eye Shadow Trio. (Pris: 135 kr)
  • Oriflame Beauty Wild West Couture Eye Pencil. (Pris: 110 kr)
  • Oriflame Beauty Wild West Couture Brow Kit. (Pris: 135 kr)

Jonas Wramell
Välrenommerad makeupartist bosatt i Stockholm och New York. Jonas har gjort många uppmärksammadereklamkampanjer och har samarbetat med artister som Alcazar, Charlotte Perelli och Carola, samt med internationella toppmodeller som Caroline Winberg, Jessica Stam och Andres Segura. Han har även arbetat med TV-produktioner som The Eurovision Song Contest och Let’s Dance.

Okategoriserade