Märkligt, har jag varit här förut?

Jag känner inte igen mig nånstans. Det är liksom omvänd deja vu, inget rings a bell. Jag skulle tro att när jag var här som yngre besökte vi aldrig innerstan som vi gick runt nu. Eller så är allting förändrat sen dess.

Fint är det iaf, riktig mysig småstad! Får se vad vi gör imorgon, om vi sover länge, äter frukost och sen går på stan innan urnsättningen.

Förslag på nåt turistigt som inte får missas?

Okategoriserade
  1. Både och – sällan inne i stan och mycket förändrat. Det var ju en stor eldsvåda vid torget för ett antal år sen.
    turistigt – vet inte – vi turistade ju aldrig.

  2. Café Fenix. Domus sminkavdelning. INTE Body Shop, de våldtar dig!! På Darins har de god italiensk glass, men dryg personal (har jobbat där). På Barbacka bakom stationen brukar finnas massa roliga aktiviteter för barn. Och så Tivoliparken såklart.

  3. Både och – vi var sällan inne i stan och mycket har förändrats. Det var ju en stor eldsvåda vid Stora torg för ett antal år sedan.
    Turistigt – vet inte, vi turistade ju aldrig. Men kyrkan och våtmarken ut mot Helge å lär vara iordninggjort med spänger och sånt. Men vädret kanske inte tillåter sådan utflykter.

  4. Men kyrkan och våtmarken ut mot Helge å lär vara iordninggjort med spänger och sånt. Men vädret kanske inte tillåter sådan utflykter.

  5. Var nog i innerstaden nångång, men knappast idag när vi tittade i affärer och grejer. Vi får titta på kyrkan och barbacka imorgon tror jag, innan tåget går.

Comments are closed.