19 april, 2024
Okategoriserade

Vacker & Underbar fyller 3!

Som vanligt har jag glömt bort att Vacker & Underbar fyller år – just idag den 20e augusti! Hurra för min blogg! Nu ska jag fira riktigt ordentligt i 20 minuter…

Nå, vad tycker ni, ni som läst VU i tre år? Är bloggen bättre eller sämre än förut? Har det varit för dystert på sistone eller håller jag stilen? Finns det något som ni vill ha mer eller mindre av?

Snälla, ge mig lite feedback! :D Och stanna i tre år till!

11 tankar på “Vacker & Underbar fyller 3!

  1. Hurra! Jag har tyvärr bara hängt med detta år men det tycker jag har varit ett toppenår! Jag gillar din blogg för att den är så blandad med personliga texter, vackra bilder, boktips och skönhet -allt som jag gillar! :) Jag ser framemot fortsatt läsning och så hänger jag såklart med på nailmail också.

  2. Grattis till dig!! :D
    Jag har kanske följt dig i två år eller något. Minns inte riktigt. Jag gillar ju den för att den/du är ärlig och personlig. Varför ska bloggen var tipptopp hela tiden om du själv inte känner dig tipptopp t.ex.? Tycker den har varit lika bra hela tiden men hoppas på fler nagelinlägg framöver…såklart! :D
    Jag läser alla inlägg, från skönhet till sorg. Fortsätt i din stil! :)

    Kram

  3. Grattis! (i efterskott)Gillar bloggen både nu och då :D Saker i ens liv gör ju att man måste ändra lite på vad som skrivs och så. Skönt med en blogg som är lite annorlunda mot andra jag läser :D För mig får du gärna ha lite mer foto, och gärna lite tips på hur man fotograferar olika saker och hur det blir snyggt :D Fick en systemkamera när jag fyllde 25, så vill lära mig :D

  4. Stort Grattis till 3-åringen i efterskott!

    Ska jag vara ärlig saknar jag skönhets-tiden lite men å andra sidan finns inget att klaga över när det gäller innehåll. Du håller en bra blandning av fina bilder, personligt och även en del skönhetsrelaterat. Att det blir dystert ibland kan ju inte hjälpas, det är ju bara en del av livet. Fortsätt som du gör. :)

  5. Grattis! Jag har läst sen just innan det slutade vara en skönhetsblogg, kommer säkert följa dej länge till!

  6. Grattis!
    Fortsätt i samma stil som tidigare, det är det som gör din blogg värd att läsa!

  7. Grattis!!! Jag har hängt här i 2.5 år ungefär ,och eftersom du ständigt kommer med nya intressanta inlägg (hallå,klamydia liksom ;) ) så känns bloggen aldrig som att den går på tomgång eller lever på gamla meriter. Jag läser din blogg när du är glad och jag läser den när du är ledsen. När det är medvind i ditt liv och när allt är åt h-vete. Tja…om du orkar köra på i den här stilen ytterligare tre år så hakar jag på hela vägen! :)

  8. Min älskade – under dessa tre år har jag funnits med under typ två och ett halvt. Och jag ser ju IRL-delen av det skrivna, fotade (och sminkade ;), och kan bara säga att bloggen har en bra och rättvisande titel :).

    Fortsätt att utveckla bloggen på samma sätt som du utvecklas själv. Gör också en tumme upp för att du skall dela med dig av lite fototips. Några roliga knep som du har, inte bara den gamla klassiska fotoskolan och så. Det finns ju på annat håll.

    (Och, ja ja, jag har ju VERKLIGEN underförsörjt med gästblogginlägg – me bad – får se om en liten treårspresent i efterskott kan komma imorgon :)

    Kram, min snufa!

    Me <3 U :)

    Keep it up!

  9. Grattis! Tänk vad tiden går fort! Jag säger som dom andra, keep up the good work. Något jag saknar är väl dina sminkningar, dom gillade jag, å andra sidan är det ju desto roligare när det väl kommer en nu :)

Kommentarer är stängda.