23 april, 2024
Okategoriserade

Husvagnssemester

Så har vi blivit ännu mer Svensson än vi tidigare var :)

Imorse tio i nio stapplade jag upp ur sängen, sköljde ansiktet i kallt vatten, tog på solskydd och kläder och traska ut till bussen. Målet, Smedby för att hämta Lars Saab. Först skickade jag sms-biljetten till Anders istället, chaffisen blev sur på mig för att jag inte fixat biljetten innan bussen kom. Sedan blev jag nästan knockad av dörrarna på buss två när han fippla med stängningsknappen. Jösses, vadå nyvaken?

Men väl hos mamma fick jag kaffe och vaknade till lite innan färden gick mot Babyproffsen. Visste ni att man kunde hyra bilbarnstolar? Smidigt! Efter lite monteringshjälp gick färden hem till oss och instuvning av allt som behövs för två dagar i en husvagn.

Så nu är vi här. I regnet. Men det är så himla mysigt med regn på husvagnstak så det gör inget. Nadine får roa sig med barnkanalen på miniteven och med målargrejerna medan vi vuxna läser, sover, äter…

20100730935.jpg

Sa vi att vi har semester? Imorgon hoppas vi på lite sol och sedan måste jag tillbringa kvällen i soffan hemma med månadslansering på Nailmail. Yay! Life for the self employed!

En tanke på “Husvagnssemester

Kommentarer är stängda.