3 maj, 2024
Okategoriserade

Jordglob-berlock

Jag har gått igenom Thomas Sabos sortiment ungefär 200 gånger nu, på jakt efter den perfekta berlocken till pappa. Jag tror jag har kommit på det nu, en jordglob! Tyvärr finns det ingen riktig Sabo-berlock, så då återstår ju att hitta nån annanstans.

Jag har hittat 3 glober på olika ställen, vilken är snyggast?

Glob 1, eBay – SILVER CHARM VINTAGE CHARMS GLOBE OF THE WORLD. Utropspris på £2.99, ca $4.63. Auktionen tar slut på söndag. Snygga detaljer och vintage, men har ingen klo-hänge.

Glob 2 – Globe Charm, från Links London. €55, så ganska pricy och inte så snygg i mitt tycke. Den är ju inte särskilt detaljerad liksom.

Glob 3 – World Globe Charm Morellato Collection, från Amanto. €30, riktigt söt med sitt blå vatten. Enda med riktig klo-hänge.

Så, vad tycker du? Vilken kommer få mig att minnas min modiga pappa resten av mitt liv? (Även om det inte kommer behövas direkt…)


Förresten, kolla min felstavning! Lite trött eller? LOL.

4 tankar på “Jordglob-berlock

  1. Röstade Glob 1, men jag tycker att Glob 3 är precis lika snygg! Glob 2 ser lite skev ut, men Glob 1 och 3 är fantastiskt fina båda två. :)

  2. Har du kollat Etsy (www.etsy.com)? De har en massa grejor, handgjorda och vintage. Lite som ebay men inte med auktioner utan bara försäljning. Värt att kolla upp iallafall :-)

Kommentarer är stängda.