29 april, 2024

Tre (gamla) tips i juletider!

Tips 1: Läste för någon månad sedan i Pret-ty´s forum om någon som hade öppnat sin UDPP och funnit en himla massa kräm däri. Jag gjorde detsamma häromdagen och blev rent ut sagt chockad över hur mycket det var kvar! Jag har senaste tiden kämpat med att få upp nånting alls och så är det mer än 2/3 kvar i flaskan! Snacka om dålig konstruktion!

Nej, gör som jag och skär itu den och lägg smeten i en annan burk istället! Man använder ju ändå fingret att gojja ut det med. Jag hittade ingen bättre burk i rätt storlek, så det fick bli denna oversizeburk istället, men det funkar ju det med. :)

1udpp_2.jpg

Tips 2: Surfade runt lite på olika sminkskolor på YouTube och hittade följande: MajaCat Hon kom med ett bra tips för oss som gillar att vräka på med skuggor men alltid kämpar med nedfallet. Ta lite tejp och vira runt fingrarna och använd detta till att avlägsna nedfallet! Smart ju!

Tips 3: EnKore är riktigt bra förresten, apropå YouTube tutorials!

2 tankar på “Tre (gamla) tips i juletider!

  1. Ja jäklar vilket bra tips med primern! Älskar min, men har alltid tyckt att den tar slut alldeles för fort. Det var ju verkligen hur mycket som helst kvar…

  2. Ja, antingen är det smart eller så är det korkat av Urban Decay. De säljer säkert fler eftersom alla tror att den är slut!

Kommentarer är stängda.