Pressmeddelande den 21 juni 2010

Beauty Triple Core Lipstick – vård, glans och färg i ett och samma läppstift

Som första företag på marknaden introducerar Oriflame Beauty Triple Core Lipstick, ett unikt läppstift med allt läpparna behöver i en enda produkt. Den innovativa teknologin ger behaglig vård, skimrande glans och intensiv färg i tre olika lager:

Inre lagret – vårdar och återfuktar läpparna under hela dagen med mjukgörande ingredienser som avokado och jojobaolja.

Mellanlagret – innehåller ljusreflekterande mikrokristaller som ger glans och ett vackert skimmer.

Yttre lagret – består av intensiva färgpigment som ger färg åt läpparna.

Beauty Triple Core Lipstick lanseras i tio olika nyanser och finns fr.o.m. 1 september att köpa i Oriflame Concept Store i Stockholm, på www.oriflame.se samt genom Oriflames oberoende säljkonsulenter. Priset är 135 kronor.

Okategoriserade