29 april, 2024
Okategoriserade

Min student 1997

Ja, som ni förstår har jag idag åkt omkring i Norrköping och trängts med studentflak, massor med föräldrar och släktingar och en massa andra människor redo att fira! Varje år blir jag lika nostalgisk och det är blandat med avund och minnen som bubblar upp. Jag hade en riktigt fin mottagning med min närmaste släkt och det är jag väldigt glad över. Mina finska släktingar kom på min student, men inte min brors bröllop några veckor senare tex.

Men mitt firande 1997 är ju ingenting mot dagens! Då var det ingen som åkte flak utan det var egna bilar som gällde. Det är lite hysteriskt idag tycker jag nog.

Nu, bildspel! Klicka på första bilden så kan du se alla i ett snyggt litet fönster! Om det är någon som undrar över det rödgula paraplyet och flaggan, så är det faktiskt så att Skånes landskapsflagga och den finlandssvenska flaggan är samma! Min pappa är ju från Skåne och mamma Finlandssvensk, så det var rätt naturligt att ha dem på utspringet. Dessutom väldigt mycket lättare att hitta dem i vimlet…

Jag och min "plastfarmor" Elsa! Lägg märke till minspelet hos oss på denna bild och nästa!
Blää! Haha!
"För vi har tagit studenten..."
Mitt ex till höger, med min analoga kamera!
Yay!
Mina stolta föräldrar!
Jag relativt nyutsprungen. Mycket pampig byggnad det där DeGeer.

6 tankar på “Min student 1997

  1. Wow Karin, vilken himla fin page du hade! Du är ju såklart väldigt snygg i håret nu också, men i den där frisyren tror jag inte att jag har sett dig.

  2. Du påminner så mycket om någon men jag kan inte komma på vem dessvärre. Himla fina bilder!

  3. Sofia: Nej, har inte haft page sedan dess. Och jag är inte snygg i håret just nu, det är ju på utväxt och ser förjävligt ut…

    Lene: Oh, spännande!

  4. Du är dig inte lik alls! Jag skulle aldrig ha vetat att det är du på bilderna om du inte hade talat om det. Vad man kan förändras på 13 år :) Skitsöt frisyr!

  5. Ameh, du ser ju ut som du gör nu!
    Ingen förändring alls på 13 år, himmel!
    Och frisyren är urgullig på dig, inte jättesnygg, men riktigt söt :D

  6. Moonstruck och Elena: Haha, hur ska ni ha det? ;) Jag tycker jag är mig lik, men jag har faktiskt gjort en ganska avgörande grej för utseende: jag har haft tandställning.
    Och nej, frisyren är varken söt eller snygg, den är hemsk…

Kommentarer är stängda.