28 mars, 2024
Okategoriserade

Ny frissa – ja tack!

Jag ska till frissan imorgon! Jag går väldigt sällan till en riktig frissa, jag låter mamma klippa topparna och tunna ut lite om det behövs. Jag hatar hår och speciellt mitt hår, men jag vet att det gör väldigt mycket för en stil och hela utseendet. Nu är jag väldigt trött på den långa luggen, jag håller bara på och trär det bakom öronen eller sätter en hårnål i det för att få bort det.

Dags därför för nåt nytt! Och jag tänker mig då en lite kortare lugg, kort i nacken och så långa längder på sidorna. Nu är mitt hår rätt tunt och inte så långt som behövs, men jaja, vi får väl se om hon kan hitta på nåt bra. Karin heter hon iaf, frissan alltså =) Bådar väl gott?

hair

3 tankar på “Ny frissa – ja tack!

  1. Jag måste då bara få säga att jag har världens bästa frisör, hon heter Sofia Berglund å jobbar på en salong som heter PAUS i Piteå. Innan jag hittade henne för ett antal år sedan så var jag lika ångestladdad inför att gå till frisören, men hon kan göra underverk med mitt hår. Kreativ och otroligt skicklig. Idag är jag lugn och känner stort förtroende, bäst är det om jag säger: gör vad du vill – du är utbildad till frisör – inte jag!

  2. Min frissa var underbar, men hon la ner verksamheten för att vara mamma på heltid och det var förbaskat synd! Men till frisyrvalet nu: Den piercade tjejen längst ned har en ursnygg frilla! Frisyren i mitten har lugg, och du har det absolut snyggaste ögonpar med tillhörande bryn jag någonsin sett och du får bara inte dölja det, Karin! Den längst ned tar snarare FRAM ögonen, så vore jag frisör skulle jag insistera på den:)

Kommentarer är stängda.