28 mars, 2024

Darling Diva – Ringer på 5 olika vis!

Idag tänkte jag visa er ett litet jämförelseinlägg, där du får se samma lack på 5 olika sätt. Vad sägs om det?

Darling Diva Ringer är ett effektlack, liknande det hypade MaxFactor Fantasy Fire som langas till höger och  vänster av folk som besöker England. Ringer är väldigt liknande, även om jag nu inte har jämfört dem sida vid sida så har andra bloggare gjort det. Jag ville istället visa er hur det ser ut på olika bas.

Jag har här lackat med det över två lack från NfuOh, ett blått och ett lila, ett lila från China Glaze och ett svart från Barielle. Men vi börjar med att titta på hur det ser ut på egen hand.

Ringer – ensamt

Skirt, mycket skirt på egen hand. Här är det tre lager och det är knappt att det syns. Nu är ju mina bilder tagna i solen så de blir lite mer genomskinliga än annars. Ni ser att det går mot blått med ett rött skimmer, väldigt fint naturligtvis men ett väldigt slöseri att använda fler lager.

darlingdiva-ringer-ensamt-1darlingdiva-ringer-ensamt-2darlingdiva-ringer-ensamt-3
 

Ringer – ovanpå Barielle – Monique Jet

Här har jag använt ett lager över svarta krämlacket Monique Jet från Barielle. Här syns mest det röda skimret, vilket kan tyckas vara lite synd. Nu är ju bilderna som sagt tagna i solen, vilket gör att det blå inte riktigt syns. Men jag skulle nog inte matcha denna med svarta underkläder.
darlingdiva-ringer-ovan-barielle-moniquejet-1darlingdiva-ringer-ovan-barielle-moniquejet-2
 

Ringer – ovanpå NfuOh – 553

Här ser ni ovanpå en rödlila kräm från NfuOh, nr 553. Här försvinner det blåa helt i Ringer och det ser bara väldigt konstigt ut. Även om det ger en intressant glöd förstås är det inte spännande nog för mig.
darlingdiva-ringer-ovan-nfuoh-553-1darlingdiva-ringer-ovan-nfuoh-553-2
 

Ringer – ovanpå NfuOh 558

Här ligger Ringer istället på ett blått krämlack och detta gillar jag betydligt mer. Här blir kontrasten mellan det blå och röda mer framträdande och gör Ringer rättvisa. Denna kombination är nog min favorit av dem alla.
darlingdiva-ringer-ovan-nfuoh-558-1darlingdiva-ringer-ovan-nfuoh-558-2
 

Ringer – ovanpå China Glaze – Are You Jelly

Are You Jelly är ju ett mer blålila lack som alltså kombinerad de bästa av två världar! Kontrasten blir inte tillräcklig tyvärr men ändå är det en spännande kombination. Jellylacket får ett djup som är väldigt intressant.
darlingdiva-ringer-ovan-chinaglaze-areyoujelly-1darlingdiva-ringer-ovan-chinaglaze-areyoujelly-2
 

Här ser ni de fyra ovan bredvid varandra för en ytterligare jämförelse.

darlingdiva-ringer-ovan-barielle-moniquejet-nfuoh-553darlingdiva-ringer-nfuoh-558-chinaglaze-areyoujelly
 
Vilket gillar du bäst? Du kan inte rösta på detta inlägg tyvärr, så säg din mening i kommentarerna! Hur har du/hur hade du kombinerat Ringer? Berätta!

24 tankar på “Darling Diva – Ringer på 5 olika vis!

  1. Kan inte bestämma mig riktigt för vilket kombo jag gillar mest, alla var väldigt fina!
    Sådana här blogginlägg är verkligen guld värda!!!

  2. Man kan verkligen inte tro att det är tre lager på dom första bilderna, ser mer ut som ett. Alla varianterna är väldigt fina men min favorit blir nog när det är över are you jelly, riktigt läckert :)

  3. oj vad skirt, vad tråkigt. men kul jämförelse du gjort, verkligen stor skillnad mellan dem. gillar nog över svart och över blått bäst.

  4. Jag har enbart testat på svart och blev som du inte imponerad. nästa gång ska jag testa på Revlon Royal, det kommer bli en hit tror jag!

  5. Jag kan inte bestämma mig vilket som är snyggast! Kan du inte göra mer sådanhär blogginlägg för iallafall jag får så himla många roliga ideer om vad man kan göra med lack, jag är den typen som mest tar ett lack i en flaska för att det är snyggt och målar endast med det, men det här är ju en jättekul ide och jag ska testa den i alla dess konstiga varianter

    1. Absolut! Kommer fler såna här inlägg men ibland tar de tid att samla ihop, tex när det är glitterlack som ska visas. Kul att du får en massa roliga idéer! =)

  6. Det är supersnyggt ovanpå OPIs Muir Muir On The Wall! Har använt nästan hela min flaska Ringer och det är absolut bästa kombon hittills!

Kommentarer är stängda.