28 mars, 2024

Makeup Stores peeling – hur gör man?

Är det någon som är bekant med Makeup Stores peeling Exfoliating Cleansing Powder? Jag köpte den för kanske två år sedan men slutade använda den då den är så meckig. Nu har jag inget annat val än att använda den och javisst, den är väldigt effektiv! Men hur sjutton använder man den? Kan någon ge mig ett bra tips på hur man bäst får till en schysst smet utan att få pulver överallt?

Så här står det på MUS hemsida:

 

EXFOLIATING CLEANSING POWDER
En rengöring och peeling i ett, detta effektiva rengöringspuder avlägsnar skonsamt alla spår av döda hudceller och smuts. Produkten innehåller dels fina korn som jobbar på ytan, men innehåller även jojoba som rengör på djupet. Berikad med morotsextrakt verkar Exfoliating Cleansing Powder stärkande, den stimulerar cellproduktionen och förhindrar förtidigt åldrande. Används en till två gånger i veckan, massera in varsamt och skölj av!

 

nyckelingrediens

  • Jojoba: Djuprengörande egenskaper, öppnar upp tilltäppta porer, motverkar uppkomst av pormaskar. ”Jojoba jojobbar djupt.”
  • Morots extrakt: Stärkande, stimulerar cellproduktionen (antioxidant). ”

 

2 tankar på “Makeup Stores peeling – hur gör man?

  1. Jag har inte testat den här peelingen men den låter som Dermalogicas Daily microfoliant som är min varje-dag-peeling. Jag skakar ut ca 1-2 tsk pulver i handflatan, tillsätter lite ljummet vatten och arbetar upp ett krämigt lödder som jag masserar in i ansiktet. Antingen masserar jag nån minut eller låter löddret sitta nån minut innan jag sköljer av med vatten. Bästa restultatet med DM får man efter några veckors regelbunden användning, om MUS´variant är likadan vet jag ju inte, men man kan ju alltid testa. Lycka till!:D

Kommentarer är stängda.